drapet bjørndal
Her ble kvinnen funnet død i en leilighet på Bjørndal i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Mann pågrepet og siktet for drapet på kvinne på Bjørndal

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet på Bjørndal i Søndre Nordstrand.

Det var en bekymringsmelding fra arbeidsgiveren som fikk politiet til å rykke ut til kvinnens leilighet. Funn i leiligheten gjorde at politiet anså dødsfallet som mistenkelig.

– Status er nå at vi etterforsker dette som et drap. Vi har nylig pågrepet en person som vi har siktet for drap, sier politiinspektør Grete Metlid på en pressekonferanse i kveld.

Mannen blir mest sannsynlig avhørt i løpet av kvelden. Han er i slutten av 30-årene og ikke en kjenning av politiet. Mannen ble pågrepet utenfor Oslo.

Bevæpnet politi

Det virker ikke som om mannen har brutt seg inn. Utenfor leiligheten hvor kvinnen ble funnet, har det gjennom ettermiddagen vært et stort politioppbud. Hundepatruljer har gjort søk i området, og krimteknikere jobbet fortsatt inne i den aktuelle leiligheten torsdag kveld.

Politiet var bevæpnet da de tidligere på kvelden snakket med naboer.

– Det er en konkret vurdering som er foretatt, uten at jeg kan gå nærmere inn på det, sa operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo-politiet til VG.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer