En mann er funnet død i Lørenskog fredag kveld. Politiet etterforsker saken som mistenkelig.

Oslo-leilighet undersøkes i forbindelse med Lørenskog-drap

Politiet undersøker lørdag en leilighet i Oslo i forbindelse med drapssaken i Lørenskog. En mann i 20-årene ble funnet død fredag.

Publisert

Lørdag bekreftet politiet at mannen ble drept. De sier de nå har sikker identitet på fornærmede, som er en mann i 20-årene bosatt i et annet politidistrikt.

– Vi jobber med å kartlegge fornærmedes bakgrunn og tilknytning til Lørenskog og andre taktiske og tekniske etterforskningsskritt med nødvendige ressurser, sier politiinspektør Lars Reinholdt-Østbye.

Lørdag ettermiddag får NRK opplyst at politiet undersøker en leilighet et sted i Oslo i forbindelse med saken.

Ingen pågrepet

Til NTB sier politiinspektøren at politiet per nå ikke har noen mistenkte i saken.

– Det er ingen konkrete mistenkte akkurat nå. Men jeg vil samtidig understreke at det ikke er noen grunn til at innbyggere i Lørenskog skal føle seg utrygge, sier Reinholdt-Østbye.

Politiet jobber med å kartlegge om det finnes overvåkingsmateriale i området.

– Vi jobber med et stort videoprosjekt som vi håper kan si noe om bevegelsene i området fredag ettermiddag og kveld, sier politiinspektøren.

De jobber også fortsatt med å undersøke om avdøde ble drept på parkeringsplassen der han ble funnet, eller om han ble fraktet dit etter sin død.

Nettavisen har vært i kontakt med pårørendes bistandsadvokat, Monica Melgård, som opplyser at hun ikke har vært i kontakt med de pårørende ennå og derfor ikke ønsker å kommentere saken.

Powered by Labrador CMS