Politiet fikk meldinger om en rabiat mann som gikk løs på flere personer på Fridtjof Nansens plass. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Politiet fikk meldinger om en rabiat mann som gikk løs på flere personer på Fridtjof Nansens plass. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Mann slept etter taxi i Oslo

Da politiet rykket ut etter meldinger om vold mot flere personer i Oslo sentrum, så de en mann som tilsynelatende ble slept etter en taxi.

Publisert

Operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt sier ved 4.30-tiden at de fortsatt ikke har helt oversikt over hva som skjedde på Fridtjof Nansens plass bak Oslo rådhus en times tid senere

– Vi fikk meldinger om en rabiat mann som gikk løs på flere personer. Han skal ha kastet en jente i bakken, og den som meldte til oss sa han var blitt slått i hodet så han blødde, forteller Skott.

Forsøkte å holde igjen taxien

– Da våre folk kom til stedet, så de en mann som forsøkte å holde igjen en taxi, og patruljen oppfatter det som at han blir slept etter bilen. Men det viser seg å være fornærmede, som forsøker å hindre gjerningsmannen i å stikke av.

Den fornærmede, som forsøkte å holde igjen bilen, har fått noen skader og blir sett til av helsepersonell. Skott sier det ikke er noen alvorlige skader i forbindelse med hendelsen. Politiet leter etter en antatt skadd jente og finner henne et kvartal unna.

Ønsker ikke forklare seg

– Hun fremstår som uskadd, men ønsker ikke å forklare seg for oss, sier Skott.

Den antatte gjerningsmannen er en mann i 20-årene, og han er pågrepet av politiet. Operasjonslederen sier taxisjåføren risikerer å få førerkortet beslaglagt.

Powered by Labrador CMS