Vålerengas landslagsstopper Stefan Strandberg ut med skade mot Kristiansund. Det skaper hodebry for både VIF-trener Dag-Eilev Fagermo og landslagstrener Ståle Solbakken.

Stefan Strandberg ut med skade og overtidsdrama da Vålerenga møtte bunnlaget Kristiansund

Dårlige nyheter for både landslaget og Vålerenga da Stefan Strandberg hinket ut med skade etter 55 minutters spill mot bunnlaget Kristiansund. En kamp som først ble avgjort på overtid.

Kristiansund kjempet seg til sin tredje strake seier i Eliteserien på dramatisk vis da Vålerenga ble slått 3-2 søndag. VIF tapte for første gang på ni kamper.

Odin Thiago Holm sendte Vålerenga i ledelsen allerede etter to minutter. En corner fra Vegar Eggen Hedenstad falt ned i feltet og stortalentet banket ballen opp i nettaket.

Skadd dagen før landslagstroppen tas ut

Det tok likevel ikke mer en fem minutter før Kristiansund utlignet da islandske Brynjólfur Willumsson headet ballen i mål etter et hjørnespark. Det var hans andre scoring på de sist to kampene.

Stefan Strandberg haltet av banen etter 56 minutter. Det skjedde dagen før Ståle Solbakken skal ta ut troppen til nasjonsligakampene mot Slovenia og Serbia.

Fem minutter senere kom hjemmelaget på en overgang. Sander Kartum slo inn lavt i feltet, og på motsatt side satte Faris Pemi inn 2-1-målet for KBK. Dermed så det ut til at de kunne ta sin tredje strake seier.

Leonard Zuta kom inn for Vålerenga i andreomgangen, og med under tjue minutter igjen utlignet han med en markkryper i hjørnet.

På overtid sendte Amidou Diop Kristiansund opp i 3-2-ledelse, og det holdt kampen ut. Dermed har KBK passert Jerv på tabellen og står med 16 poeng.