Modellklarert politi
Den angivelige knivstikkingen fant sted rundt klokka 17.30 mandag. Kvinnen ble funnet i Torshovgata, men hendelsen fant ifølge kvinnen sted i området der Oskar Braatens gate møter Sandakerveien. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Kvinne fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket ned på Torshov

En mann er tatt inn til avhør etter det politiet omtaler som en mulig knivstikking i nærheten av Oskar Braathens gate og Sandakerveien på Torshov.

— Fornærmede hadde skader som var forenlig med knivstikk i et bein, sier oslopolitiets operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.

Kvinnen var våken og bevisst da den første politipatruljen ankom stedet. Hun ble brakt til Ullevål sykehus for behandling og er ikke livstruende skadd.

Politiet jobber med å kartlegge omstendighetene rundt hendelsen.

Søker med politipatruljer

— En mann innbringes for å avklare vedkommendes rolle i saken, men er ikke per nå å anses som pågrepet. Han kjøres inn til politihuset for avhør, sier Krohn Engeseth. Han legger til at det er en relasjon mellom mannen og den fornærmede kvinnen.

Den angivelige knivstikkingen fant sted rundt klokka 17.30 mandag. Kvinnen ble funnet i Torshovgata, men hendelsen fant ifølge kvinnen sted i området der Oskar Braatens gate møter Sandakerveien, like ovenfor Myrens verksted.

— Vi søker fortsatt med patruljer i området, sier operasjonslederen.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer