Nå skal jeg vaske henda, gå ut i sola og kjøpe minst en overpriset take away kaffe latte, sier en friskmeldt Sunniva Holmås Eidsvoll (SV)

Oslo SVs leder Sunniva Holmås Eidsvoll er friskmeldt fra korona: - Takknemlig for å bo i Norge

— Jeg har ikke vært ute av leiligheten på 18 dager. I dag har jeg tatt på kontaktlinser, sminke, smykker og min fineste gravidgenser, sier leder av Oslo SV, Sunniva Holmås Eidsvoll.

Publisert

Sunniva Holmås Eidsvoll er høygravid og for tiden i permisjon fra jobben som heltidspolitiker i Oslo bystyre. SVs gruppeleder og fylkesleder fortalte 22. mars at hun hadde testet positivt for koronasmitte.

— Jeg må innrømme at jeg ikke hadde sett for meg at de siste ukene før termin skulle tilbringes slapp og tungpustet i senga hjemme i isolat, skrev Sunniva Holmås Eidsvoll på sin Facebook-side.

Engasjert for flyktningebarn i Moria

I dag skriver SV-politikeren at hun er friskmeldt fra koronasmitte fire dager før terminen på svangerskapet.

— Nå skal jeg vaske henda, gå ut i sola og kjøpe minst en overpriset take away kaffe latte, skriver Sunniva Holmås Eidsvoll på Facebook.

Mens hun har vært syk og i karantene har SV-toppen engasjert seg for evakuering av barn i den overfylte flyktningeleiren Moria på den greske øya Levsos.

— Til slutt må jeg bare si at jeg er så takknemlig for å bo i Norge akkurat nå og at jeg ikke høygravid i en flyktningeleir, sier Holmås Eidsvoll.

Powered by Labrador CMS