Den siste tiden har det vært besøksforbud både ved Ullevål sykehus og de øvrige virksomhetene til Oslo universitetssykehus.
Den siste tiden har det vært besøksforbud både ved Ullevål sykehus og de øvrige virksomhetene til Oslo universitetssykehus.

26 personer med koronasmitte innlagt ved Oslo universitetssykehus

Tilsammen er 169 personer smittet med koronavirus innlagt på sykehus i Norge. 26 av de koronasmittede behandles ved Oslo universitetssykehus.

Publisert Sist oppdatert

Av tilsammen 169 koronapasienter i Norge får 32 behandling i respirator, viser Helsedirektoratets tall for søndag.

Flest, 29 personer, var søndag lagt inn ved Vestre Viken, ifølge Helsedirektoratet. Deretter fulgte Oslo universitetssykehus med 26 personer og Akershus universitetssykehus med 23 personer.

Les også: - Mange barn har det vanskelig i vår by nå. Men det finnes hjelp!

Økning i sykehusinnleggelser

Flest ble behandlet med respirator i Helse sør-øst. 24 personer fikk denne typen behandling. I Helse nord gjelder dette to personer, mens tre personer ved både Helse vest og Helse Midt-Norge behandles i respirator.

Lørdag var 148 personer innlagt. Det betyr at det iløpet av siste døgn er blir 21 flere koronapasienter ved norske sykehus.

2.132 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge, 206 det siste døgnet, viser tall fra Folkehelseinstituttet.