Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier han jobber med bok som blant annet tar for seg hvordan han opplevde koronapandemien.
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier han jobber med bok som blant annet tar for seg hvordan han opplevde koronapandemien.

Raymond Johansen kommer med pandemibok

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen (Ap) sier han skriver bok, blant annet om hvordan pandemien har forandret livet hans.

Publisert

Til VG sier Johansen at han er i sluttspurten i skrivingen av boken «Gjennom krisen», som etter planen skal gis ut 22. august.

– Jeg har kjent et behov for å stoppe opp, gjøre opp status og reflektere rundt hva jeg har lært som politisk leder og som menneske, sier Johansen til VG.

Bok om koronapolitikken

Han mener vi må lære av den krisen vi har vært gjennom, og sier pandemien har vært som et forstørrelsesglass på samfunnet.

– Den har vist oss grunnleggende samfunnsutfordringer vi ellers ikke ser. Konsekvenser av ulikhet vi ellers ikke har tatt innover oss. Vi kan ikke bare snakke om den tekniske og medisinske håndteringen av pandemien, vi må også snakke om de politiske, menneskelige og samfunnsmessige sidene av krisen vi har vært gjennom. Det håper jeg å bidra til med denne boken, sier Johansen.

Powered by Labrador CMS