Svært mange oslofolk bruker nå munnbind i offentligheten. Ikke minst i kollektivtrafikken.
Svært mange oslofolk bruker nå munnbind i offentligheten. Ikke minst i kollektivtrafikken.

Ny smittetopp i Oslo. 161 nye smittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 161 nye bekreftede koronatilfeller i Oslo. Det er 94 flere enn på samme dag i forrige uke.

Publisert

Det viser oppdaterte smittetall fra Oslo kommune. Tallet er også en oppgang fra mandag da 100 nye smittede ble registrert.

I alt er det nå registrert 1.311 nye smittetilfeller i Oslo de siste 14 dagene. Tallet er det høyeste gjennom pandemien, men det er nå langt flere som blir testet enn i mars.

Bydel Stovner hardest rammet

Bydel Stovner har det høyeste smittetrykket de siste 14 dagene, med 348,2 smittetilfeller per 100.000 innbyggere, fulgt av bydel Nordstrand med 302,1 per 100.000.

Bydel Nordre Aker har det laveste smittetrykket i Oslo, med 82,2 tilfeller per 100.000 innbyggere.

Smittetallene er høyest i aldersgruppen 20–29 år, med 324 tilfeller de siste 14 dagene. Deretter følger aldersgruppen 30–39 med 269 tilfeller.

Det er noe flere menn enn kvinner blant de smittede.

Koronadødsfall

En koronapasient ved Oslo universitetssykehus døde mandag. Det melder sykehuset på sine nettsider.

Dette er det 23. dødsfallet ved sykehuset som er relatert til koronapandemien. Per 3. november er elleve pasienter innlagt på Oslo universitetssykehus med covid-19.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS