Sissel Henriksen beskriver Morten Falck som en munter og positiv mann. Men besøksrestriksjonene har gjort ham deprimert.
Sissel Henriksen beskriver Morten Falck som en munter og positiv mann. Men besøksrestriksjonene har gjort ham deprimert.

Sissel måtte krangle for å få være hos sin mann på lindrende enhet: - Jeg vet Morten kommer til å dø. Når de nekter meg å besøke ham, blir jeg sint og fortvilet

Da koronapandemien kom, gikk det flere måneder før familien fikk besøke kronisk syke Morten. — I tillegg til fortvilelsen over at vi kanskje snart skal miste ham, måtte vi bruke krefter på å slåss for å få være hos ham i det som kanskje er hans siste våkne øyeblikk, sier Sissel.

Publisert

— Jeg ble fortalt at det bare var i sluttfasen de kunne åpne for besøk. Jeg vet at Morten kommer til å dø, men når de nekter meg å besøke ham blir jeg fortvilet. Og Morten er helt avhengig av besøk. Da vi knapt fikk besøke ham i våres, var han så deprimert at jeg var redd han ville bli dement, forteller Sissel Henriksen til VårtOslo.

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 949
kr 2,60 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 249
kr 2,80 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 98
kr 3,30 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp

Powered by Labrador CMS