Man står ikke i fare for å miste plassen sin eller gå glipp av en vaksine om man ikke registrerer seg for koronavaksinen. Registreringen gjør derimot at vaksineringen blir mer effektiv.

Alle i Oslo kan nå registrere seg for vaksinering

Oslo kommune har åpnet opp for at alle som vil ta koronavaksinen, kan registrere seg på nett. På et døgn har nesten 4.000 Oslo-folk fylt ut skjemaet.

Publisert

– Vi oppfordrer alle som ønsker vaksinen, til å registrere seg, sier assisterende kommuneoverlege Miert Skjoldborg Lindboe til Avisa Oslo.

Kommunen opplyser at registreringen bidrar til å sikre at man har riktige opplysninger om de som ønsker å bli vaksinert, og at innkallingen blir mer effektiv.

Kommunen har tidligere gjort det samme med aldersgruppen 75+ og opplevde svært god respons.

Sparer tid ved innkallingen

– I går åpnet vi for at alle aldersgrupper kunne fylle ut skjemaet, og så langt har over 3.700 fylt ut skjemaet, sier Lindboe til avisa.

Hun understreker at selv om man ikke får fylt ut skjemaet, så står man ikke i fare for å miste plassen sin eller gå glipp av en vaksine.

– Men vi vil anbefale at man fyller det ut hvis man har mulighet. Det er fordi man da sparer tid under selve innkallingen, fordi man har mer informasjon på forhånd, sier Lindboe.

Powered by Labrador CMS