Slik så det ut i fjor, ved Louise bar & pub og andre spisesteder måtte holde stengt. Nå er spisestedet nok en gang rammet av korona.
Slik så det ut i fjor, ved Louise bar & pub og andre spisesteder måtte holde stengt. Nå er spisestedet nok en gang rammet av korona.

Oslo kommune ber gjester på Louise Restaurant og Bar og Old Irish Pub teste seg – mistanke om omikron

Oslo kommune frykter at gjester på Louise Restaurant & Bar på Aker brygge og Old Irish Pub på Majorstuen kan ha blitt smittet med omikron.

Publisert

Det har vært et større utbrudd i Frogner bydel. Assisterende bydelsoverlege i Frogner mistenker at 30–40 personer er smittet av omikronvarianten etter et julebord avholdt av solenergiselskapet Scatec.

Nå ber Oslo kommune alle som har var på Louise Restaurant & Bar fredag 26. november i tidsrommet 22:30 til 03:00 om å teste seg, ifølge NRK. Det var her julebordet fant sted.

Smittet på Old Irish Pub

De oppfordrer også folk som har vært på Old Irish Pub på Majorstuen lørdag 27. november i tidsrommet 22:00 til 01:00 om å ta en test. En av gjestene på julebordet var her på lørdagen før personen fikk påvist smitte.

– Dette er på bakgrunn av at det sannsynligvis er omikronvarianten. Folkehelseinstituttet har derfor bedt oss om å gå ut med hvor smitten fant sted, sier assisterende bydelsoverlege, Tine Ravlo.

Powered by Labrador CMS