Nå skal jeg vaske henda, gå ut i sola og kjøpe minst en overpriset take away kaffe latte, sier en friskmeldt Sunniva Holmås Eidsvoll (SV)
Nå skal jeg vaske henda, gå ut i sola og kjøpe minst en overpriset take away kaffe latte, sier en friskmeldt Sunniva Holmås Eidsvoll (SV)

Oslo SVs leder Sunniva Holmås Eidsvoll er friskmeldt fra korona: - Takknemlig for å bo i Norge

— Jeg har ikke vært ute av leiligheten på 18 dager. I dag har jeg tatt på kontaktlinser, sminke, smykker og min fineste gravidgenser, sier leder av Oslo SV, Sunniva Holmås Eidsvoll.

Publisert Sist oppdatert

Sunniva Holmås Eidsvoll er høygravid og for tiden i permisjon fra jobben som heltidspolitiker i Oslo bystyre. SVs gruppeleder og fylkesleder fortalte 22. mars at hun hadde testet positivt for koronasmitte.

— Jeg må innrømme at jeg ikke hadde sett for meg at de siste ukene før termin skulle tilbringes slapp og tungpustet i senga hjemme i isolat, skrev Sunniva Holmås Eidsvoll på sin Facebook-side.

Engasjert for flyktningebarn i Moria

I dag skriver SV-politikeren at hun er friskmeldt fra koronasmitte fire dager før terminen på svangerskapet.

— Nå skal jeg vaske henda, gå ut i sola og kjøpe minst en overpriset take away kaffe latte, skriver Sunniva Holmås Eidsvoll på Facebook.

Mens hun har vært syk og i karantene har SV-toppen engasjert seg for evakuering av barn i den overfylte flyktningeleiren Moria på den greske øya Levsos.

— Til slutt må jeg bare si at jeg er så takknemlig for å bo i Norge akkurat nå og at jeg ikke høygravid i en flyktningeleir, sier Holmås Eidsvoll.