Personen som ble stukket av en skarp gjenstand ble kjørt til sykehuset.
Personen som ble stukket av en skarp gjenstand ble kjørt til sykehuset.

Tre menn pågrepet etter vold på Karl Johan

Politiet pågrep fredag kveld tre menn som de mistenker for å ha skadet en fjerde mann med en «skarp gjenstand» på Karl Johan i Oslo

Publisert

– Vi har nå pågrepet tre mistenkte i saken. Alle tre er pågrepet i Øst politidistrikt, opplyser Oslo-politiet ved 22.30-tiden fredag kveld.

Krimvaktleder Mona Nordby sier natt til lørdag til NTB at de tre ble pågrepet i en kommune utenfor Oslo, og vil ikke gi noen nærmere stedsangivelse. Inntil videre er politiet ordknapp om saken, som de ikke tror var en tilfeldig hendelse.

– De tre mennene er pågrepet og vil bli avhørt i helgen, sier hun.

Knivstukket

Etter avhør vil politiet ta stilling til siktelse og eventuell fremstilling for varetektsfengsling. Ifølge Norby vil dette bli avklart før mandag.

Politiet sikrer bevis på åstedet, ved Kirkeristen.
Politiet sikrer bevis på åstedet, ved Kirkeristen.

Hendelsen skjedde i Karl Johans gate 12, ved Kirkeristen, i 18-tiden og det hele skal ifølge politiet ha startet med et slagsmål ved Nike-butikken midt på Karl Johan. En mann løp så inn på butikken, der han skal ha blitt knivstukket.

Et vitne Avisa Oslo snakket med, forteller at flere unge menn løp ned Karl Johans gate med en machete.

Sendt til sykehuset

Den skadde mannen ble først tatt hånd om av ambulansepersonell, før vedkommende ble kjørt til sykehus med uavklarte skader. Det var en forbipasserende som meldte fra om hendelsen og som så tre menn løpe fra stedet.

Politiet rykket ut med flere patruljer og søkte først etter de mistenkte i Oslo sentrum, men senere på kvelden førte etterretningsopplysninger til at tre menn ble pågrepet utenfor Oslo.

Politiet har sikret seg videoopptak av deler av hendelsesforløpet.

Powered by Labrador CMS