Saken går for Oslo tingrett.
Saken går for Oslo tingrett.

Far tiltalt for mishandling av datteren i over tre år

En mann i 40-årene må møte i Oslo tingrett, tiltalt for gjentatte ganger å ha mishandlet tenåringsdatteren sin. Blant annet skal han ha truet med å drepe henne.

Publisert

Mishandlingen skjedde ifølge tiltalen mellom desember 2015 og mai 2019 i form av slag mot ansiktet, hodet og kroppen, sparking, dytting og lugging.

Truet med kniv

«Videre kom han ved flere anledninger med uttalelser som at han skulle drepe eller banke henne, og at han skulle sende henne til utlandet slik at hun kunne bli giftet bort», heter det i tiltalen tatt ut av Oslo statsadvokatembeter.

«Ved én anledning holdt han en kniv mot henne og sa at han skulle stikke henne. Han kunne også komme med nedsettende betegnelser av henne som at hun var «stygg», at hun var «en skam» eller lignende. Ved ett tilfelle kastet han henne ut av huset», lyder det videre.

Presset til å endre forklaring

Mannen er også tiltalt for å ha slått og sparket kona si mens hun lå nede. I tillegg er jentas to onkler tiltalt for å true henne til å endre politiforklaringen sin.

Saken starter i Oslo tingrett tirsdag 17. november, og den varer til onsdag 25. november.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS