TGI Friday's på Karl Johan stenger, og de 77 ansatte mister jobbene sine. Foto: erikjgreene / Flickr
TGI Friday's på Karl Johan stenger, og de 77 ansatte mister jobbene sine. Foto: erikjgreene / Flickr

TGI Friday's sjokkstenger: – Vi har tapt millioner

I går ble alle de 77 ansatte innkalt til allmøte, der det ble klart at restauranten må gi seg etter 21 års drift.

Publisert

Det var Aftenposten som først kom med nyheten om at TGI Friday's nå stenger for godt på Karl Johan.

– Vi har tapt millioner på denne restauranten bare så langt i år, og det er også flere år siden sist vi gikk med overskudd der. Det er ingen selvfølge at et konsept har så lang levetid som restauranten på Karl Johan, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth TjønndalPettersen i Umoe Resturants, som driver TGI Friday's i Norge og Sverige, til Dagbladet.

– Utfordringene ble til slutt for store. På vegne av både ansatte og kunder er vi veldig lei oss for at vi ikke klarte å snu skuta, sier Tjønndal Pettersen.

Mattilsynet stengte restauranten

Det er bare et drøyt år siden Mattilsynet stengte TGI Friday's Karl Johan på dagen. Inspektørene fant så alvorlige brudd på reglene at de var bekymret for matsikkerheten.

«Det var gjennomgående dårlig renhold og orden i virksomheten. Dette gjelder alt utstyr og all innredning i virksomhetens kjøkken og lokaler i tilknytning til kjøkken. Det er mye fett, matrester, mye søl, gammelt inntørket skitt, seige og fettede overflater, m.m. ,» het det i Mattilsynets rapport.

Sterke følelser på allmøte

I går ble de ansatte innkalt til allmøte.

– Det var en trist melding å gi, og det er en trist melding å få, så det ble et møte preget av mye følelser, sier Pettersen.

Powered by Labrador CMS