væpnet politi
En utagerende mann ble pågrepet av fullt væpnet politi ved Glassmagasinet.

Her blir en utagerende mann tatt av væpnet politi ved Glassmagasinet. Så viser det seg at de har tatt feil person

Politiet i Oslo melder onsdag kveld om en utagerende mann i sentrum. Politiet stiller væpnet og pågriper en mann, som viser seg å være feil person.

Publisert

- Politiet er ved Glassmagasinet etter melding om at en mann var utagerende på stedet. Ingen skal være fysisk skadet, melder politiet på Twitter.

Væpnet politi er i området rundt Grensen og Glassmagasinet og jakter på en mann som muligens har en pistol.

Væpnet politi i aksjon i Grensen.
Væpnet politi i aksjon i Grensen.

Men mannen politiet først tror er den utagerende mannen blir sjekket ut av saken, etter at han har blitt pågrepet av væpnet politi.

- Vi går gjennom videoovervåking i området i søk etter mannen, melder politiet kl 17.58, en knapp halvtime etter det første varselet.

Karatespark i lufta

- Vi har ganske mange styrker i området som leter etter han. Vi har fått beskrivelse som vi leter etter. Det er veldig mye folk i bybildet, så vi vil nok få flere telefoner, sier oppdragsleder Karl Otto Bratt til Dagbladet.

Store politistyrker i sentrum og leter etter mannen, men ingen skal være skadd.

- Vi har ikke fått noen indikasjoner på at han har vært til fare for folk. Han har gjort karatespark i lufta og sparket i søppelbøtter, sier han.

Bratt opplyser at politiet har fått motstridende opplysninger om at mannen kan ha hatt en pistol, men at dette foreløpig ikke er bekreftet. Han opplyser at det ikke skal være truet med pistolen, eller sikker observasjon.

Kan ha pistol

- Det er veldig skremmende oppførsel hvis han har en pistol i hånda og utagerer, så jeg skjønner at folk ringer inn, sier han.

Politiet fikk først melding om en ordensforstyrrelse inne på Glassmagasinet, hvorav en person muligens skulle være i besittelse av et våpen. Det er selvfølgelig en melding vi tar svært seriøst. Det er årsaken til at vi er så mange ressurser per nå, sier innsatsleder Tonje Brandrud.

Powered by Labrador CMS