Molde Jazzfestival 2011.Kaizers Orchestra inntok Romsdalsmuseet mens regnet pøste ned, og vokalist Janove Ottesen hoppet ut blant publikum og sang derfra, i solidaritet med alle de regnvåte fansene.

Kaizers Orchestras gjenforeningskonsert på Sentrum Scene utsolgt på få timer

Bare noen timer etter at bandet Kaizers Orchestra bekreftet at de gjenforenes, var alle forhåndsbillettene til konserten deres på Sentrum Scene utsolgt.

Publisert

Etter å ha spilt sammen i 13 år, avsluttet Kaizers Orchestra karrieren med flere konserter i DNB Arena i Stavanger for om lag ti år siden. Onsdag bekreftet vokalist og låtskriver i bandet, Janove Ottesen, at de skal spille sammen igjen.

– Ti år er lang tid. Mye har skjedd. Samtidig føles det som om tiden har stått stille. Det er derfor vi sier «Dine gamle dager er nå» i stedet for «comeback», sier vokalist Janove Ottesen.

Bandet kunngjorde at de skulle spille seks konserter hver på henholdsvis Stavanger konserthus, Sentrum Scene i Oslo, Byscenen i Trondheim og USF Verftet i Bergen fra 1. september neste år.

16 ekstra konserter

Få timer senere ble det lagt ut en beskjed på bandets nettside dinegamledagererna.no om at alle forhåndsbillettene var utsolgt.

– What?! Forhåndssalget utsolgt på no time! Tusen takk! og Vær så god, nå legger vi ut 16 ekstra konserter å danse Ompa til, heter det i en SMS som ble sendt ut til dem som har forhåndsregistret seg på siden, som VG gjengir.

Samme avis melder også at det har vært problemer og opptil 40 minutter ventetid for å komme inn på nettsiden i tiden etter at nyheten om gjenforeningen kom.

I tillegg til vokalist Ottesen består bandet av kontrabassist Øyvind Storesund, trommeslager Rune Solheim, gitarist Geir Zahl, gitarist Terje Winterstø Røthing og organist Helge Risa.

Powered by Labrador CMS