Skuelystne kunne torsdag ettermiddag få med seg Kjell Elvis sitt verdensrekordforsøk i Elvis-synging på baren the Scotsman Oslo.

Kjell Elvis er halvveis til verdensrekord i Elvis-synging: – Elvis lever

Etter et døgn med Elvis-synging fra The Scotsman på Karl Johan, er Kjell Elvis halvveis til målet om å tre inn i verdensrekordhistorien.

Publisert

– Han har nå kommet seg gjennom natta og kort oppsummert: Elvis lever, sier Kjell Elvis-manager Helge Johansen til torsdag morgen.

I ett døgn har 52 år gamle Kjell Elvis sunget Elvis-sanger på baren The Scotsman på Karl Johan. Men for å sette ny verdensrekord, må han holde koken i minst 18 timer til.

Det ambisiøse målet er likevel å synge i hele 50 timer, og forsøket, som startet klokken 8 torsdag morgen, skal etter planen ikke være over før klokken 11 lørdag formiddag.

Men etter en natt med nærmest uavbrutt synging, gjenstår det fortsatt enda ett døgn for å nå målet på 50 timer med Elvis-synging.

Bekymret for stemmen

Manager Helge Johansen er så langt fortsatt optimistisk, men innrømmer at dette kan bli utfordrende.

– Jeg er bekymret for stemmen. Mannen holder ut, understreker han.

For å bevare stemmen gjennom det neste døgnet, sørger manageren og en ernæringsspesialist for at Kjell Elvis jevnlig drikker varmt vann med honning og sitron.

Blir hardere og hardere

– Jeg tror det blir noen ups and downs, men vi gjør alt vi kan på veien videre, sier Johansen.

– Det blir hardere og hardere, men samtidig kommer han nærmere og nærmere målet, legger manageren til.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS