Kvinnen syklet på en el-sykkel som det står skrevet 'FOCUS' på rammen, da hun forlot sin bopel i går. Foto: Oslo politidistrikt
Kvinnen syklet på en el-sykkel som det står skrevet "FOCUS" på rammen, da hun forlot sin bopel i går. Foto: Oslo politidistrikt

Politiet etterlyser denne kvinnen. Bekymret for helsen hennes

Akkurat nå leter store mannskaper etter denne kvinnen i Østmarka, fra Ellingsrud og ned til Mariholtet. Politiet ber om hjelp.

Publisert

«Vi søker etter en kvinne på 39 år, som forsvant fra bopel på Munkebekken, ca kl 1540 mandag 30.9.19. Hun syklet da trolig på en el-sykkel, og var sannsynligvis iført sykkel-/treningsklær, inkludert en blå sykkeljakke. Hun er 180 cm, normalt bygd, halvlangt, mørkeblondt hår».

Store mannskaper leter nå etter den savnede kvinnen til fots, fra ATV og helikopter. Det var i natt at politiet gikk ut på Twitter med savnet-meldingen.

Leter i Østmarka

— Mannskapene leter i Østmarka, fra Ellingsrud og nedover mot Mariholtet og mot Losby gods. Flere frivillige organisasjoner er med i søket. Alle mulige observasjoner av savnede etter kl 15:40 i går ettermiddag, er av stor interesse, ifølge oppdragsleder Rune Hekkelstrand.

Hvis noen ser sykkelen, ber politiet om at de blir varslet snarest.

Powered by Labrador CMS