Mannen ble frastjålet en jakke av en gjeng på rundt ti gutter, som politiet beskriver som ungdommer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Mannen ble frastjålet en jakke av en gjeng på rundt ti gutter, som politiet beskriver som ungdommer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mann slått og sparket av ti ungdommer på Lambertseter

En mann ble fredag kveld angrepet av rundt ti ungdommer på Lambertseter. Mannen ble slått og sparket og er kjørt til sykehus. Ingen er pågrepet i saken.

Publisert Sist oppdatert

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.50.

Den fornærmede mannen i tidlig 40-årene fikk slag mot hodet. Han blødde litt fra hodet da nødetatene kom på stedet og ble sendt til Ullevål sykehus for videre sjekk.

Mannen ble frastjålet en jakke av en gjeng på rundt ti gutter, som politiet beskriver som ungdommer.

Politiet med video

Politiet startet et søk etter gjerningspersonene med hundepatruljer, men søket ble etter hvert avsluttet og er nå gått over i en etterforskningsfase.

— Vi har tatt avhørt av fornærmede, så da får vi kanskje mer å gå på. Vi vil også hente inn videoer og se på dem, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt.

Ingen er så langt pågrepet.

— Vi ble varslet av AMK. Vi vet ikke om det er en forbindelse mellom vedkommende og ungdommene, sa operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til NTB i 23-tiden.