� Vi har nå avsluttet det aktive søket etter gjerningsmannen, opplyser politiet ved 17.15-tiden. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
� Vi har nå avsluttet det aktive søket etter gjerningsmannen, opplyser politiet ved 17.15-tiden. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Væpnet politijakt etter at mann ble truet med hagle i Håkon Tveters vei

En mann i 40-årene skal ha blitt truet med hagle i sitt hjem i Håkon Tveters vei på Oppsal. Politiet satte i gang en stor, væpnet aksjon for å finne gjerningsmannen.

Publisert

Den fornærmede mannen er kjørt til Ullevål sykehus med bruddskader i beinet etter at han skal ha klatret ut av et vindu og hoppet ned fra et tak.

Det ble satt inn både politihelikopter og hundepatruljer for å finne den angivelige gjerningsmannen, men i 17-tiden ble det aktive søket etter ham avsluttet.

— Ikke tilfeldig offer

– Den fornærmede skal ikke ha vært tilfeldig utpekt av gjerningsmannen, og det er ingen grunn til å tro at denne personen kan være farlig for andre. Vi har flere aktuelle kandidater til hvem dette kan være, og vi har også sikret oss overvåkingsbilder fra området, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet har gjennomført avhør av fornærmede og flere vitner. Hagla ble funnet i nærheten av åstedet.

Gjerningsmannen beskrives som en mann i slutten av 20-årene av afrikansk opprinnelse og med kort, svart hår.

Powered by Labrador CMS