Skeid kom lengst i cupen av oslolagene i 2022-utgaven av mesterskapet. Cupeventyret stoppet i runde 4 da Molde ble for sterke. Her sender Marchus Melchior Skeid i ledelsen i den kampen.

Smeller cup-bomben i Oslo i år?

Tolv oslo-lag spiller første runde i cupen, og det er flere fine lokaloppgjør. Kampene spilles 24 og 25 mai.

Publisert

Det blir flere fine lokaloppgjør i Oslofotballen 24 og 25 mai. Da spilles første runde i cupen for herrer.

Norges fotballforbund (NFF) setter opp kampene i de første rundene, og ønsker gode lokaloppgjør. Og ett eller flere steder kan det smelle en cup-bombe

Får vi en cup-bombe

Et stort potensiale for en cupbombe er på Holmlia 24. mai. Fjorårets oslomestere, men med flere tidligere Skeidspillere på laget, møter førstedivisjonslaget Skeid, som har tidligere Holmliaspiller Hayder Altai på sitt A-lag. Holmlias Ridouan Essaeh var årets spiller hos Skeidoksene i 2016.

Kan Holmlia stikke kjepper i hjulene for et Skeid-lag som fomlet mye i sesongåpningen, eller blir klasseforskjellen for stor?

Revansj for Nordstrand

Et annet reint Oslo-oppgjør er Frigg mot Ullern. Frigg rykket ned fra nivå tre i fjor, mens Ullern greide seg med ett poengs margin. To lag som møttes i serien i fjor var Nordstrand og Lyn. Lyn vant begge kampene og rykket opp til nivå tre. Toer på tabellen var Nordstrand, som sikkert sikter inn på revansj i cupen i år.

Her er alle kampene med Oslo-lag.

Hønefoss – KFUM, Heming – Strømsgodset, Holmlia – Skeid, Lokomotiv – Ullensaker/Kisa, Follo- Kjelsås, Frigg – Ullern, Nordstrand- Lyn, Skjetten- Grorud og Råde- Vålerenga.

Powered by Labrador CMS