Hallstein Bjercke og Marit Kristine Vea ligger an til å bli Oslo Venstres toppkandidater ved kommunevalget neste år.
Hallstein Bjercke og Marit Kristine Vea ligger an til å bli Oslo Venstres toppkandidater ved kommunevalget neste år.

Venstre-medlemmer i Oslo vil ha Hallstein Bjercke og Marit Kristine Vea på topp

Hallstein Bjercke og Marit Kristine Vea er foretrukket som toppkandidater av flertallet blant Oslo Venstres medlemmer i en prøvenominasjon før fylkespartiet endelig avgjør hvem som skal stå øverst på neste års kommunevalgliste.

Publisert

— Først og fremst viser resultatene fra våre prøvenominasjoner at partiet er fornøyde med dagens bystyregruppe, sier leder av Oslo Venstres nominasjonskomité, Espen Ophaug til partiets nettside.

Ophaug påkere at også bystyrerepresentant Haakon Riekeles har stor støtte blant medlemmene som har deltatt i prøvenominasjonen.

— Å være Venstre-politiker er givende

Julianne Ferskaug, som i dag er fjerde medlem av Venstres bystyregruppe takker nei ti renominasjon og gjenvalg.

— Vi i nominasjonskomiteen er glade for at Hallstein Bjercke og Marit Kristine Vea ønsker renominasjon til henholdsvis første- og andreplass på Venstres liste, sier Ophaug.

— Det viser at det å være politiker for Venstre er givende arbeid, noe som også kommer tydelig frem av at vi har så mange kandidater som stiller seg til disposisjon for partiet, sier lederen av nominasjonskomitéen.

— Blant andre kandidater som utmerker seg i de fleste bydeler er nåværende ungdomskandidat Tejn Rolland og Anna Dåsnes, som var ungdomskandidaten i 2019, forteller han.

Powered by Labrador CMS