Kjelsås IL leverte varene og tok en sterk 1-0-seier over Mjøndalen i andre runde av norgesmesterskapet på Grefsen stadion onsdag kveld. Bildet er fra et tidligere oppgjør mellom Kjelsås IL og Strømsgodset.

Kjelsås med imponerende NM-seier over Mjøndalen

Kjelsås IL, som til daglig spiller i andredivisjon, vant 1-0 på hjemmebane over Obos-klubben Mjøndalen i andre runde av norgesmesterskapet onsdag kveld. Målet kom i det 71. spilleminutt.

Publisert

Etter elleve spilte kamper, befinner Kjelsås IL seg på 6. plass i sin avdeling i andredivisjon. Mjøndalen ligger på opprykksplass, med bare Brann over seg på tabellen, ti kamper ut i årets Obos-liga.

Straffemål

Da lagene møttes i andre runde av norgesmesterskapet på Grefsen stadion onsdag kveld, var det imidlertid førstnevnte som trakk det lengste strået.

Målet, som kom i det 71. spilleminutt på et straffespark, var det forsvarsspiller og kaptein Lars Brotangen som stod for.

«Kapteinen tar ansvar og sender hjemmelaget i føringen! Men han er jammen heldig. Skuddet er knallhardt og går via tverrliggeren og så vidt over streken! For en stemning det er på kunstgresset nå», skrev TV 2 om målet.

Powered by Labrador CMS