— Vi har pågrepet én person, og det er mulig at vi kommer til å pågripe flere, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt
— Vi har pågrepet én person, og det er mulig at vi kommer til å pågripe flere, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt

Masseslagsmål på Tøyen. En person alvorlig skadd

Minst ti personer var involvert i et slagsmål på Tøyen i Oslo mandag kveld. To kniver ble funnet på stedet. En person er innlagt på Ullevål sykehus med alvorlige skader.

Publisert Sist oppdatert

Politiet ble varslet om saken like før klokka 20 mandag kveld.

— Vi har kontroll på i hvert fall to personer, og vi har funnet et par kniver, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Slagsmålet fant sted ved Tøyen senter. Det er funnet blod på stedet, og flere involvert har løpt av gårde.

Les også: Oslo sier: Tusen takk! ❤️

- Har kuttskader

— Det er grunn til å anta at personer har løpt fra stedet, er skadd, men vi vet ikke skadeomfanget på dem som har løpt, sier Stokkli.

— Vi har nå kontroll på en person som blir pågrepet, mistenkt for å ha skadet en eller flere peroner. Vi har også kontroll på en person som er lettere skadet og en person som er alvorlig skadet. Begge er tatt hånd om av helsepersonell. Skadene er kuttskader, skriver politiet på Twitter.

Den ene personen som politiet har kontroll på, er en mann i slutten av 20-årene.