�I en leilighet på Torshov kom vi i kontakt men en mann som foreløpig har status som vitne i saken, opplyser politiet. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
�I en leilighet på Torshov kom vi i kontakt men en mann som foreløpig har status som vitne i saken, opplyser politiet. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mann på Torshov alvorlig skadd i mulig knivstikking. En person pågrepet

En mann er funnet alvorlig skadd i en trappeoppgang på Torshov, og politiet tror det er brukt et stikkvåpen. Natt til onsdag ble en person pågrepet.

Publisert Sist oppdatert

Meldingen om saken kom like etter klokka 21.30 tirsdag kveld. Politiet ble varslet av AMK, som var tilkalt av personer som hadde funnet den skadde.

– Vi fikk kontakt med mannen. Vi tror han har skader som stammer fra et stikkvåpen og er resultat av en kriminell handling, sier operasjonsleder Tor JøklingOslo politidistrikt til NTB.

Politiet gjør tekniske undersøkelser

– I en leilighet kom vi i kontakt men en mann som foreløpig har status som vitne i saken. Funn gjort i leiligheten gjør at vi tror dette er åstedet, fortsetter operasjonslederen.

Den skadde mannen er fraktet til sykehus med det politiet betegner som alvorlige skader.

Etterforskere fram kriminalvakta var tirsdag kveld på steder for å gjøre undersøkelser. Politiet leter dessuten etter en person til, som de tror kan ha noe med saken å gjøre.

Antatt vitne pågrepet

Klokken 1.30 natt til onsdag opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB at mannen er fortsatt alvorlig skadd, men at han ikke har livstruende skader.

I leiligheten kom politiet i kontakt med en mann som først hadde status som vitne i saken. Mannen er nå pågrepet og mistenkt i saken.

Politiet ønsker ikke å si noe om hva slags stikkvåpen som er blitt brukt.

— Årsaken til det er at vi leter etter en tredje person som vi tror har vært i leiligheten, sier Stokkli.

Funn i leiligheten gjør at politiet tror den er åstedet. Etterforskere fra kriminalvakta var tirsdag kveld på steder for å gjøre undersøkelser. I 1-tiden ble undersøkelsene avsluttet.