MS-målvakt Lars Haugen måtte plukke tre pucker ut av eget nett i oppgjøret mot Stavanger Oilers.

Tabelljumbo Manglerud Star fikk det tøft mot serieleder Stavanger Oilers

Romjulskampen mellom Fjordkraftligaens absolutte jumbolag MS og serieleder Stavanger Oilers ble en forutsigbar affære. Drabantbylaget fra Oslo øst ble flere numre for små i oppgjøret mot siddisene.

Kampen var 22 sekunder gammel når Stavanger Oilers opp i ledelsen 1-0. Scoringen krediteres Ludvig Hoff.

Dermed var tonen satt i Manglerudhallen. Serielederen trengte aldri å bruke alle girene.

MS senket av to oslogutter

Ni minutter ut i midtperioden er det oslogutten Magnus Søberg, bror til Vålrenga-keeper Steffen Søberg, som setter puck nummer to bak Manglerud Stars målvakt Lars Haugen. 2-0 til Oilers.

Drøyt seks minutter ut i siste periode er Ludvig Hoff igjen på farten. Også han er opprinnelig oslogutt, sønn av hockeylegenden Geir Hoff og bror til Oilers-lagkamerat Magnus Hoff.

Yngstebror Hoff hos Oilers setter sitt andre mål for kvelden, og Stavanger Oiler tar med seg tre poeng til Stavanger. Manglerud Star er senket av to oslogutter på Siddis-laget.