Politiet jobber på stedet etter at en person er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Grønland i Oslo. Foto: Javad M. Parsa / NTB

Person alvorlig skadd i voldshendelse på Grønland. Politiet tror ikke det er fare for andre enn de involverte

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Grønland i bydel Gamle Oslo. En person er pågrepet etter hendelsen.

Publisert

— Det siste nå er at den mistenkte blir kjørt til arresten og vil bli avhørt. Vi har ikke funnet den skarpe gjenstanden, men vi går nå opp løypa, fra der hendelsen skjedde og den mistenkte ble pågrepet med hunder for å finne den, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB onsdag i 16.30-tiden.

— En person gikk fra stedet og hadde noe som var en skarp gjenstand. Vi fikk kontroll på den mistenkte raskt uten dramatikk, opplyser operasjonsleder i oslopolitiet, Line Skott. Foto: Javad M. Parsa / NTB

Fikk kontroll på mistenkte

Hun opplyser videre at saken startet da politiet ble varslet av flere som observerte to personer sloss på Brugata.

— En person gikk fra stedet og hadde noe som var en skarp gjenstand. Vi fikk kontroll på den mistenkte raskt uten dramatikk. Samtidig er det er en relasjon mellom mistenkte og fornærmede. Begge de involverte er kjent av politiet fra tidligere, sier Skott.

Snakker med flere vitner

Ifølge politiet er det en isolert hendelse, og det ingen grunn til å tro at det er noe fare for andre.

— Flere vitner har sett hendelsen, og vi jobber med å snakke med dem nå. Bakgrunnen er det for tidlig å si noe om, sier hun.

Politiet opplyser også at den fornærmede er våken og bevisst. Samtidig har de ingen grunn til å tro at det er flere gjerningsmenn eller fornærmede.

Politiet meldte om hendelsen klokka 16.14.

Powered by Labrador CMS