I listene kan man få full oversikt over hvilke låter som er mest populære i Norges hovedstad eller andre storbyer rundt om i verden, sier kommunikasjonsrådgiveren Thea Rustad Dyvesether.

Nye Spotify-lister viser den mest populære musikken i Oslo

Nye Spotify-lister viser den mest populære musikken i Oslo. I dag avslørte Spotify at de vil dele topplister for flere byer verden over – og blant de utvalgte er Oslo. I listene kan man få full oversikt over hvilke låter som er mest populære i Norges hovedstad eller andre storbyer rundt om i verden.

Publisert

Denne uken er det Adele sin «Easy On Me» som topper Oslo-listene, etterfulgt av Benson Boone med«Ghost Town» og Ed Sheeran med «Shivers». Den norske artisten Chris Holsten er også blant de ti mest spilte artistene i Oslo. Du kan se hele oversikten over hva Oslo-borgerne lytter mest til her.

De nye listene er laget slik at fans kan følge med på hva som trender og er populært i sitt eget område. Hver fredag vil Spotify oppdatere listene for Oslo, basert på aktiviteten til lytterne i hovedstaden.

Ny lansering av «Local Pulse»-lister

I tillegg lanserer Spotify «Local Pulse» -lister som rangerer de mest unike og populære låtene i Oslo ukentlig, sammenliknet med låtens popularitet rundt om i verden for å vise frem den distinkte smaken til lokale lyttere.

Gir artistene nye muligheter

«Local Pulse»-lister som rangerer de mest unike og populære låtene i Oslo ukentlig, sier kommunikasjonsrådgiveren Thea Rustad Dyvesether

For ett år siden ble Spotify Charts relansert for å gi artistene flere muligheter til å koble seg til deres fans.

Promokort vil også være tilgjengelig for artistene slik at de enkelt kan dele gode listeplasseringer og seire med sine fans. Sammen med de nye listene kommer også ny data; nå kan du se datoen låtene kom inn på listene, og topp-posisjonene den har hatt.

Powered by Labrador CMS