Ifølge operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt, ble mannen beskrevet som fullstendig rabiat. Foto: Oslopolitiet
Ifølge operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt, ble mannen beskrevet som fullstendig rabiat. Foto: Oslopolitiet

Rabiat mann angrep fire og utøvde vold mot politiet på Grønland

En mann er pågrepet etter at han utsatte fire personer for vold på Grønland i Oslo. Mannen truet, bet og spyttet senere på politiet.

Publisert Sist oppdatert

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 00.45 av en vekter som ble slått i ansiktet av gjerningsmannen.

– Tre andre personer ble også utsatt for vold. En ble bitt til blods, en annen fikk skader i armen, og en tredje fikk muligens skader på et øye. Sistnevnte sliter med synet, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Fullstendig rabiat

Flere politipatruljer rykket ut og fikk kontroll på mannen, som er i 30-årene. Da spyttet han på, bet og truet politibetjenter. De har beskrevet mannen som «fullstendig rabiat». Jøkling sier at det er rutinemessig for politibetjenter å få behandling hos legevakten etter å ha blitt bitt.

– Dette er en svært alvorlig hendelse. Det er ingen åpenbar foranledning i denne saken. Mannen vil trolig siktes for kroppsskade og -krenkelse. Han var også i besittelse av narkotika, sier Jøkling.