� Både fornærmede og mistenkte har vært vanskelig å snakke med. De har ikke ønsket å si noe særlig, opplyser politiet. Foto: Thomas Brun / NTB scanpix
� Både fornærmede og mistenkte har vært vanskelig å snakke med. De har ikke ønsket å si noe særlig, opplyser politiet. Foto: Thomas Brun / NTB scanpix

15-åring mistenkt for knivstikking i Dronning Eufemias gate ved Oslo S

En 15 år gammel gutt er mistenkt for å ha påført en 18 år gammel mann en stikkskade ved Oslo sentralstasjon lørdag kveld. Fornærmede fikk et mindre kutt i en skulder.

Publisert

Politiet i Oslo fikk melding klokken 23 fra AMK om at en person skulle være knivstukket i Dronning Eufemias gate ved Oslo S.

— Fornærmede fikk et stikk i en skulder, et mindre kutt. De opplysningene om at det var snakk om knivstikking, kommer fra fornærmede. Hva slags gjenstand det er snakk om, vet vi ikke, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Han sier politiet har sikret seg videobilder i forbindelse med hendelsen.

Lite snakkesalig

Alderen til den mistenkte gjør at han ikke er satt i arrest.

— Både fornærmede og mistenkte har vært vanskelig å snakke med. De har ikke ønsket å si noe særlig til politiet. Om de har en relasjon til hverandre, er noe vi vil se på videre i etterforskningen, sier Pedersen.

Det var flere vitner til hendelsen, og disse har nå politiet snakket med. Operasjonslederen sier de ikke har gjort noe beslag i saken.

Den fornærmede 18-åringen ble kjørt til legevakta etter hendelsen.

Powered by Labrador CMS