Tre gutter i 15-årsalderen knivstakk mannen i Kværnerdalen og stakk av. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Tre gutter i 15-årsalderen knivstakk mannen i Kværnerdalen og stakk av. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Politiet leter etter tre gutter etter knivstikking i Kværnerdalen

En 23 år gammel mann ble onsdag kveld knivstukket i området Kværnerdalen, melder politiet. De leter etter tre gutter etter hendelsen.

Publisert Sist oppdatert

Mannen som ble knivstukket, meldte selv fra til politiet om hendelsen klokken 21.32 onsdag kveld.

Han ble først fraktet til legevakt med ambulanse, og det ble opplyst at han ikke er kritisk skadd. Senere, klokken 22.43, opplyser politiet på Twitter at manen er kjørt videre til sykehus.

– Han hadde skader som gjorde at de ønsket å kjøre ham videre til sykehuset. Det skal ikke være kritisk, men han fremstår som moderat eller alvorlig skadd, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

Tre gutter stakk

Den fornærmede mannen har opplyst til politiet at det var tre gutter i 15-årsalderen som utsatte ham for vold.

– Vi pratet med ham på stedet, og vi har pratet med ham på telefon. Nå må han først og fremst få behandling, før vi så fort som mulig kan gjøre et avhør av ham for å få mer informasjon, sier operasjonslederen

Til TV 2 bekrefter innsatsleder på stedet, Svein Bjelland, at det dreier seg om knivstikking. Politiet har foreløpig ikke gjort funn av kniven.

Sikret spor

De mistenkte guttene hadde stukket fra området da politiet ankom.

– Vi har gode beskrivelser av dem som er mistenkt i saken, og vi har jobbet på stedet for å sikre spor. Videre går vi dør til dør for å høre om noen har sett noe, sier Hekkelstrand.

Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent. Det er heller ingenting som tyder på at de mistenkte og den fornærmede kjente hverandre fra før.