To personer er pågrepet etter knivstikkingen på Grønland. Flere personer mistenkes for å være involvert.  Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
To personer er pågrepet etter knivstikkingen på Grønland. Flere personer mistenkes for å være involvert. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mann slått og kuttet med kniv på Grønland

En mann fikk slått ut flere tenner og ble kuttet i hånden med kniv på Grønland natt til tirsdag. To personer er pågrepet.

Publisert

Politiet fikk melding om hendelsen ved halv ett-tiden natt til tirsdag, opplyser operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

– Vi fikk melding fra AMK-sentralen, som ble ringt opp av en mann som sa han blødde fra hånden og ansiktet. Vi hadde en patrulje rett ved og kom raskt i kontakt med ham. Han hadde fått slått ut noen tenner og blødde veldig fra hånden, forteller Skott. Mannen, som er i 30-årene, ble først sendt til legevakt og deretter til sykehus for undersøkelser.

Fant en kniv

– Vi fant en kniv like i nærheten, som vi mener har blitt brukt, sier operasjonslederen. Skott sier det ser ut til å være mye kniver i omløp og legger til at dette er noe politiet slår hardt ned på.

Litt etter klokken 1 skriver politiet på Twitter at de har anholdt en person de mener knytter seg til hendelsen. En snau time senere var ytterligere en person kjørt til politiarresten. Politiet leter fortsatt etter flere gjerningspersoner.

Operasjonslederen vet ikke noe om foranledningen til hendelsen. Politiet vet heller ikke om det er noen forbindelse mellom de involverte, men fornærmede er kjent av politiet fra før.

Powered by Labrador CMS