Politiet gjør undersøkelser på Kampen i Oslo, der en person skal ha blitt skutt og skadd i et bein tidlig søndag morgen.

Mann i 20-årene skutt på Kampen – alvorlig skadd

Naboer hørte smell: En mann er skutt på Kampen søndag morgen og er fraktet til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skuddskader i beinet.

Publisert

– Politiet er på stedet med flere ressurser. En person er skutt og har skader i et bein. Vi er i kontakt med den skadde og noen til i en leilighet. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd. Den skadde kjøres til sykehus, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Overfor NTB opplyser politiet at mannen i 20-årene er alvorlig, men ikke livstruende skadd, og på sykehus for behandling. Skytingen skal ha skjedd på ved hotellet Best Western på Brinken. Politiet avhører vitner.

Politiet ble varslet av folk i Brinken-området som hadde hørt et smell.

De ble varslet av noen som hadde hørt et smell i området, før de via AMK kom i kontakt med noen som var med personen som er skutt.

– Vi gjør avhør av vitner og prøver å lokalisere åstedet. Vi er i kontakt med noen personer i leiligheten hvor fornærmede ble funnet og jobber aktivt på stedet for å få oversikt, sier operasjonsleder Kim Vindsland i Oslo-politiet til NTB.

Powered by Labrador CMS