� Jeg har gått såpass lenge uten at det har blitt bedre så når det var kommet dit, så var det egentlig en opptur å få gjort noe, sier VIFs Jonatan Tollås Nation. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Vålerengas Tollås Nation operert, ute i flere måneder

Vålerengas Jonatan Tollås Nation har gjennomgått en kneoperasjon og må holde seg borte fra fotballen i flere måneder.

Publisert

Sist gang Jonatan Tollås Nation var å se på gressmatta for hovedstadslaget var 25. mai. Etter det har en kneskade holdt ham ute av spill.

Forrige uke la han seg under kniven, og til Eurosport forteller forsvarsspilleren at det fort kan ta noen måneder før han er tilbake.

— Operasjonen var på en måte siste utvei. Vi håpet at det skulle lege seg selv, men det er lite blodsirkulasjon i kneet og spesielt i brusken, sier 29-åringen som opplevde at smertene i kneet ikke gikk over av seg selv.

— Egentlig en opptur

Dermed ble det tatt en avgjørelse om at det var best å gå inn å pusse litt på brusken.

— Så nå skal det være bra igjen kanskje til slutten av sesongen eller starten av neste, forteller Tollås Nation.

— Jeg har gått såpass lenge uten at det har blitt bedre så når det var kommet dit, så var det egentlig en opptur å få gjort noe. Å få gjort et tiltak, istedenfor å gå og håpe på at det skal bli bedre og at det ikke blir det.

Vålerenga ligger på sjuendeplass på tabellen etter 1-1-kampen mot Rosenborg søndag. I neste runde, 16. september venter Sarpsborg 08.

Powered by Labrador CMS