Martin Røymark var sentral i Vålerengas 4-2-seier over Stjernen.

Røymark helten da Vålerenga snudde til borteseier mot Stjernen

Vålerenga kom under borte mot Stjernen, men tomålsscorer Martin Røymark løftet laget mot 4-2-seier og 2.-plass på eliteserietabellen i ishockey.

Vålerenga kom under allerede ett minutt i Stjernehallen, da Daniel Trnavsky gjorde 1-0 for vertene. Det ble periodens eneste scoring, men fire minutter ut i midtperioden kvitterte Martin Røymark til 1-1.

Samme mann var tredje sist på pucken da Tobias Lindström sendte VIF i føringen etter 36 minutter. Røymark scoret igjen i overtall etter 43 minutter og doblet ledelsen.

Punkterte kampen

Stjernen svarte kjapt ved Jonathan Hermansson og blåste nytt til i kampen. Først minuttet før slutt ble kampen punktert da Jonas Oppøyen gjorde 4-2.

Vålerenga ligger på 2.-plass i eliteserien med 33 poeng. Det er seks poeng bak Frisk-Asker og ett foran Storhamar, som begge har spilt én kamp mindre.

På 4.-plassen ligger Stavanger, som har hevet seg kraftig etter en elendig sesongstart. Torsdagens 4-1-seier mot Manglerud var lagets sjuende strake.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.