Vålerenga må gi fra seg Jordal Amfi i tre uker i september og oktober til bryte-VM.
Vålerenga må gi fra seg Jordal Amfi i tre uker i september og oktober til bryte-VM.

Vålerenga ishockey kastes ut av Jordal i tre uker, midt under sesongstarten. Årsak: bryte-VM

Vålerengas ishockeyherrer får ikke benytte sin nye storstue i tre uker i september og oktober. I Jordal Amfi skal det arrangeres VM i bryting. – Langt fra optimalt, sier daglig leder i VIF.

Publisert

Perioden det gjelder er fra 25. september til 15. oktober. Det betyr sannsynligvis at sju-åtte kamper må flyttes til en annen arena, skriver TV 2.

Vålerenga kunne endelig ta i bruk Jordal 20. oktober i fjor, men med bare 200 tilskuere. Sesongen ble kraftig amputert på grunn av koronapandemien.

– Ikke optimalt

Det har vært mange utfordringer for laget rundt byggingen av nye Jordal Amfi. Laget skulle spille én sesong i en annen arena og ta i bruk Jordal foran 2018/19-sesongen, men forsinkelser gjorde at ventetiden varte i over tre år.

– Det å flytte ut i tre uker midt i sesongen er langt fra optimalt. Det gir oss sportslige, praktiske og økonomiske utfordringer, sier daglig leder i VIF, Jon Thore Thorstensen, til TV 2.

Det er Oslo kommune som eier Jordal Amfi, og kommunen har leid den ut til Norges Bryteforbund, som er arrangør av bryte-VM.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS