- Jeg gleder meg masse til å ta over som leder på Jordal, sier ny daglig leder, Jon Thore Thorstensen. Foto: Privat
- Jeg gleder meg masse til å ta over som leder på Jordal, sier ny daglig leder, Jon Thore Thorstensen. Foto: Privat

Vålerenga ishockey får en ny daglig leder

Jon Thore Thorstensen blir ny daglig leder i Vålerenga ishockey. Tidligere leder, Jan Tore Kjær, går inn i styret til Vålerenga Ishockey.

Publisert

Vålerenga Ishockey får ny daglig leder. Jon Thore Thorstensen er hentet inn som erstatter for Morten Sandø, som slutter på grunn av sykdom. Thorstensen trer inn i stillingen 1. oktober.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang på Jordal. Med den nye arenaen, blir jobben i Vålerenga en av de mest spennende i norsk idrett, mener Thorstensen.

Kommer fra ishockeyforbundet

Thorstensens har lang erfaring gjennom sponsorarbeid for Norges ishockeyforbund og Norsk Topphockey. Han har også tidligere sittet i styret til Vålerenga hockey. Han har også bakgrunn fra mediebranjen, mer konkret fra IDG, eierselskapet til Computer World og PC World.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Jordal. Jeg skjønner at Oslo kommune leverer en fantastisk ishall, men de leverer ikke sponsorer eller tilskuere. Også den jobben må gjøres, og det er gøy å se hva Stavanger får til med arenaen sin.

Jan Tore Kjær tilbake

En av Thorstensens tidligere kollegaer er Jan Tore Kjær. Også Kjær knytter seg til klubben igjen, noe han har hintet om blant annet i Hockeypodden.

Kjær går inn i Vålerenga Ishockeys elitestyre. De færreste er så tett knyttet til Vålerengas historie som Kjær, og han vil helt sikket bli en kjemperessurs for klubben.

Powered by Labrador CMS