Vålerenga Arena på Valle har fått det nye navnet Intility arena.
Vålerenga Arena på Valle har fått det nye navnet Intility arena.

Vålerenga stadion skal hete Intility arena

Publisert Sist oppdatert

Teknologiselskapet Intility har inngått avtale med Vålerenga Fotball om at klubbens nye stadion skal bære navnet Intility Arena.

Den nye arenaen på Valle Hovin er Norges tredje største idrettsstadion og blant annet hjemmebane for Vålerenga sine A-lag menn og kvinner. Intility er et norsk teknologiselskap med hovedkontor i Schweigaardsgate i Oslo.

– Vi er veldig glad for å ha fått på plass denne avtalen. Dette er en viktig investering i vår videre utvikling. Dette betyr mye for stoltheten og samholdet i vår egen organisasjon. I tillegg gir det oss en mulighet til å bli bedre kjent overfor medarbeidere og kunder, sier Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility, i en pressemelding fra VIF.

– Identifiserer oss med fotballkulturen

Intility har i flere år vært med på å støtte Norway Cup på Ekebergsletta. Avtalen med Vålerenga fotball har en ramme på 10 år.

– Vålerenga har en strategi om å samarbeide med alle fotballklubbene i Oslo, noe som har appellert veldig til oss. Kraften i Intility har i alle år handlet om å vise hva det er mulig å få til når mennesker jobber tett sammen over tid med å bygge og utvikle én tjeneste. På den måten identifiserer vi oss med dynamikken og lagkulturen som fotballen representerer. Folk i Oslo er heller ikke bortskjemte når det gjelder tilgang på idrettsanlegg, så det å kunne bidra til det som nå skapes på Valle Hovin gir veldig mening, sier Hisdal.

Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility (t.v) og daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth, gleder seg over samarbeidet. Foto: Vålerenga fotball
Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility (t.v) og daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth, gleder seg over samarbeidet. Foto: Vålerenga fotball

Født og oppvokst i Oslo

– Intility er den ideelle samarbeidspartneren. Først av alt så tenker de langsiktig, og de ønsker å bygge dette sammen med oss de neste 10 årene. De har i likhet med oss internasjonale ambisjoner, samtidig som de er opptatt av at de er «født og oppvokst» i Oslo. Intility driver også innenfor en fremtidsrettet og nytenkende bransje som kan bidra med ny kunnskap om hvordan vi som fotballklubb kan bli enda mer profesjonelle og effektive i vårt arbeid, sier Erik Espeseth, daglig leder i Vålerenga Fotball Elite.

Det spekuleres i at avtalen kan ha en verdi på 50-70 millioner kroner over ti år.

Hva synes du om det nye navnet? Si din mening i kommentarfeltet under.