Deler av Tøyengata ble sperret etter knivstikkingen i dag morges.
Deler av Tøyengata ble sperret etter knivstikkingen i dag morges.

Mannen i 30-årene siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i Tøyengata. Fortsatt kritisk for den skadde

Mannen som be anholdt for knivstikkingen på Tøyen lørdag, er siktet for drapsforsøk. Det er fortsatt kritisk og alvorlig for den skadde mannen, som blir behandlet på Ullevål sykehus.

Publisert

Mannen i 30-årene ble anholdt ved 06.00-tiden lørdag morgen og kjørt til avhør. Nå er han siktet for drapsforsøk. Det opplyser kriminialvaktleder Mona Nordby til VårtOslo.

Oslopolitiet vet fremdeles ikke hva som førte til knivstikkingen, og er fortsatt i kontakt med flere vitner som var på stedet.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli opplyste lørdag formiddag at det kan komme flere pågripelser. Han opplyste at oslopolitiet når bruker alle tilgjengelige ressurser på saken. Det er avsnitt for etterforskning av drap og drapsforsøk som har saken nå.

Les også: Skudd avfyrt ved Olaf Ryes plass

Bruker alt mannskap

— Vi jobber bredt med det vi har av mannskaper, sa Stokkli. Han opplyste også at politiet tror knivstikkingen skjedde inne i en leilighet, og at de involverte flyttet seg ut på gata etter hendelsen.

Til Aftenposten sier innsatsleder på stedet, Kristoffer Bang, at det er brukt stikkvåpen, antakeligvis kniv. Det pågår et søk etter to personer, som ble sett løpende fra stedet, melder NTB.

Sikrer videoopptak

Politiet jobber teknisk og taktisk i saken, og sikrer videoopptak som kan belyse hendelsen, skriver oslopolitiet på Twitter.

Operasjonsleder Guro Sandnes opplyser til NTB at et større område rundt Tøyengata er sperret av.

— Vi har kontroll på en del personer, men om det er vitner eller personer vi må avklare status på er for tidlig å si. Vi søker med diverse patruljer og hunder, sier hun.

Powered by Labrador CMS