Et større område rundt Tøyengata er sperret av etter knivstikkingen. NB: Bildet er ikke tatt i forbindelse med hendelsen.
Et større område rundt Tøyengata er sperret av etter knivstikkingen. NB: Bildet er ikke tatt i forbindelse med hendelsen.

Kritisk for mann som ble knivstukket på Tøyen lørdag morgen. Politiet tror krangel startet i en leilighet

— Vi tror det kan ha skjedd inni en leilighet, og at det har flyttet seg ut på gata etterhvert, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli. Mannen er kritisk skadd og ustabil, og behandles ved akuttavdelingen på Ullevål sykehus.

En mann i 30-årene er anholdt og kjørt til avhør, men Oslo-politiet vet foreløpig ikke hva som førte til knivstikkingen. Politiet snakker med flere vitner som var på stedet.

Politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli opplyser til VårtOslo at det kan komme flere pågripelser. Han opplyser at oslopolitiet når bruker alle tilgjengelige ressurser på saken.

Les også: Skudd avfyrt ved Olaf Ryes plass

Bruker alt mannskap

— Vi jobber bredt med det vi har av mannskap, sier Stokkli. Han opplyser også at politiet tror knivstikkingen skjedde inne i en leilighet, og at de involverte flyttet seg ut på gata etter hendelsen.

Til Aftenposten sier innsatsleder på stedet, Kristoffer Bang, at det er brukt stikkvåpen, antakeligvis kniv. Det pågår et søk etter to personer, som ble sett løpende fra stedet, melder NTB.

Sikrer videoopptak

Politiet jobber teknisk og taktisk i saken, og sikrer videoopptak som kan belyse hendelsen, skriver oslopolitiet på Twitter.

Operasjonsleder Guro Sandnes opplyser til NTB at et større område rundt Tøyengata er sperret av.

— Vi har kontroll på en del personer, men om det er vitner eller personer vi må avklare status på er for tidlig å si. Vi søker med diverse patruljer og hunder, sier hun.

Powered by Labrador CMS