Naboer er opprørt etter at det får andre gang på samme helg har vært brann i skolegården på Jordal. Foto: Vålerenga vel

Full fyr i trebenker ved Jordal skole. For andre gang på en og samme helg

— Uhyggelig med slike branner. Et tips fra oss i brannvesenet, er å sørge for at det ikke står brennbare ting inntil bygninger, råder infosjefen i brann- og redningsetaten.

Brannene er trolig påsatt, men politiet vet foreløpig ikke hvem som kan ha tent på trebenkene. Og om det er en eller flere personer som skal stå bak begge brannene.

— På oversiden av Jordal sto det også en tom bil med alle vinduer åpne da jeg luftet hunden ved 23-tiden her om kvelden. Jeg ringte politiet, men de hadde ikke fått noen melding. Det er en uggen stemning i nabolaget, og bare et tidsspørsmål før noe skjer, forteller en naboVålerenga vels Facebook-sider.

— Uhyggelig med slike branner

Politiet og brannvesenet fikk først melding om et stort bål inne i skolegården på Jordal. Men da de kom til stedet var det trebenkene som sto i full fyr.

Nå frykter folk i nabolaget at det kan bli satt fyr på bygninger også.

Uhyggelig med slike branner. Et tips fra oss i brannvesenet, er å sørge for at det ikke står brennbare ting inntil bygninger. Vi opplever at det står en del avfallssekker og lignende inntil husvegger rundt forbi, og det er en risiko. Fortsatt god og trygg helg, skriver infosjef Lars Magne Hovtun i Oslo brann- og redningsetat å velforeningens Facebook-side.

 

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer