– De ansatte på Kiwi Briskeby jubler over seieren i Kiwiaden. Foto: Kiwi
– De ansatte på Kiwi Briskeby jubler over seieren i Kiwiaden. Foto: Kiwi

Remi driver den råeste Kiwi-butikken i Oslo

KIWI Briskeby i Oslo stakk av med seieren i konkurranse med 64 andre KIWI-butikker. – Vi prøver alltid å få kunden til å forlate butikken med et smil, sier butikksjef Remi Velta.

Publisert Sist oppdatert

Prisen ble delt ut under Kiwiaden denne helgen, dagligvarekjedens årlige samling for butikksjefer fra hele landet. En stolt Remi Velta tok imot prisen på vegne av butikkens 41 ansatte. Dette er andre gang han får prisen.

Det er utrolig gøy å få det til. Vi satte oss et mål sammen i fjor om å klare dette, forteller butikksjef Velta.

Får skryt

Butikkene vurderes ut fra en rekke kriterier, som kundetilfredshet, fornøyde medarbeidere og omsetningsvekst. I jurybegrunnelsen får Velta og butikken hans særlig skryt for å ha engasjerte og særdeles serviceinnstilte medarbeidere og for å være helt i norgestoppen på salg av frukt og grønt.

– Vi vil gjøre det lille ekstra for at kundene våre skal føle seg verdsatt, så de har lyst til å komme tilbake til oss, sier butikksjefen i en pressemelding.

– Vi prøver alltid å få kunden til å forlate butikken med et smil, sier butikksjef Remi Velta.
– Vi prøver alltid å få kunden til å forlate butikken med et smil, sier butikksjef Remi Velta.

Butikken skinner

– Regionsjef for KIWI Franchise, Reiulf Thorsen, sparer heller ikke på skrytet i omtalen av butikksjefen og KIWI Briskeby.

– Kundene i området har høye forventninger, og Remi og gjengen hans innfrir til de grader. Butikken skinner, det ser ut som om de har nyåpning hver dag. Remi skaper et engasjement hos de ansatte som gjør en utrolig forskjell og som gir konkurrentene i området store utfordringer med å ta andeler i markedet, sier Thorsen.