Mannen satte seg til motverge under pågripelsen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mann pågrepet etter å ha slått billettkontrollør med knokejern

En mann forskanset seg i en leilighet vest på Marienlyst etter at han slo til og skadet en billettkontrollør på en trikk mandag kveld.

Publisert

Mannen ble pågrepet rundt midnatt. Ifølge politiet satte han seg til motverge under pågripelsen, men verken han eller politifolkene ble skadd, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

Politiet opplyser til VG at de ble tilkalt klokken 19.30 etter at mannen hadde havnet i et basketak med en billettkontrollør på trikken. Mannen bet og slo billettkontrolløren med et knokejern før han stakk fra stedet. Han barrikaderte seg deretter i en leilighet i Suhms gate. Gaten utenfor ble sperret for trafikk fordi mannen kastet glass og kniver ut på gaten.

Mannen stengte seg inne i leiligheten, og det tok halvannen time med forhandlinger før politiet kom inn. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Forhandlet med mannen

Klokken 22.30 opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB at de fremdeles forhandlet med mannen, som er kjent av politiet fra før.

– Vi forsøker å prate ham ut av leiligheten i første omgang. Vi har forhandlet med mannen i en time, sa operasjonslederen.

Først halvannen time senere kunne mannen pågripes.

Powered by Labrador CMS