� Vi undersøker overvåkingsbilder for å se om de mistenktes bevegelser kan kartlegges. I tillegg kan det være aktuelt å følge aktiviteter fra mobiltelefonen som ble ranet, sier politiet. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix

Mann i 60-årene brutalt ranet og slått med stokker ved Monolitten

� Mannen ble påført kutt i ansiktet og slått med stokker av fire eller fem personer rundt midnatt ved Monolitten i Frognerparken, opplyser politiet.

Publisert

Politiet fikk melding om det brutale ranet klokken 0.09 natt til onsdag etter at mannen kom seg hjem og fikk kona til å ringe og varsle politiet.

– Han ble påført kutt i ansiktet og slått med stokker. I tillegg ble han fraranet både mobiltelefon og kontanter, før gjerningspersonene stakk fra stedet. Ranet skjedde rundt midnatt ved Monolitten i Frognerparken, sier operasjonsleder Tor JøklingOslo politidistrikt til NTB.

Jakter på flere gjerningsmenn

Politiet har pågrepet to tenåringer etter hendelsen. Politiet etterlyste fire eller fem menn etter ranet og utelukker ikke flere pågripelser.

Skjermdump fra politiets Twitter-konto.

– Vi undersøker overvåkningsbilder for å se om de mistenktes bevegelser kan kartlegges. I tillegg kan det være aktuelt å følge aktiviteter fra mobiltelefonen som ble ranet, men det kommer muligens i senere stadier, sier Jøkling.

Powered by Labrador CMS