Norges Sondre Olden etter VM-kampen i ishockey mellom Norge og Sverige i Chizhovka Arena i Minsk i Hviterussland i 2014.
Norges Sondre Olden etter VM-kampen i ishockey mellom Norge og Sverige i Chizhovka Arena i Minsk i Hviterussland i 2014.

Suksesspilleren Sondre Olden tilbake i Vålerenga ishockey

– Det er deilig å ha på ha på VIF-drakta igjen, sier Sondre Olden (28).

Publisert

Sondre Olden var sist å se i Vålerenga-drakta da han var på utlån fra Brynäs i 2014/2015-sesongen. Siden den gang sier han at han også har styrket sitt defensive spill, men det er fortsatt det offensive som er hans største styrke. Noe også sportssjef Frikk Juell er enig i.

– Olden er kjempebra. Han har målteft og vil være med å vippe kampene. Offensiv er han et stort pluss – sjanseskapende og med gode ferdigheter, som vil gjøre angrepsspillet vårt vesentlig bedre.

Kjempesignering

Løperen har trent på is med klubben siden oppstarten av sesongen og vært i dialog siden midten av juli.

– Det er kjempesignering for vår del. Han kjenner klubben, spillerne og trenerapparatet, og ikke minst hva klubben står for, sier Juell.

Drømmer om fullsatt Jordal Amfi

Om signeringen sier Olden selv at det er koronaen som er den største årsaken til at han vender tilbake til Vålerenga på nåværende tidspunkt.

– Koronaen gjør det usikker overalt, vi vet ikke en gang om det blir noen sesong alle steder. Da føles trygt og best og starte sesongen her i Norge, og da måtte det bli Vålerenga, sier Olden.

Han drømmer om å igjen se Jordal Amfi fullsatt. Denne gangen nye Jordal Amfi. – Ingenting er som det, spesielt med Klanen til stede.

Sondre Olden har blant annet spilt på det norske landslaget i flere turneringer.

Powered by Labrador CMS