Eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Tromsø på Intility Arena Stadion i Oslo.

Vålerenga og Tromsø spilte uavgjort i tam affære

Vålerenga og Tromsø fikk med seg ett poeng hver etter 1-1 i eliteseriekampen i hovedstaden.

Med uavgjort blir Vålerenga værende på 7.-plass med 39 poeng, mens Tromsø beholder 11.-plassen med 31 poeng. De har sju poeng ned til Stabæk på kvalifiseringsplassen med tre kamper igjen av sesongen.

1. omgang var jevn spillemessig med én god mulighet til hvert av lagene. Det eneste man manglet var en scoring.

Vålerenga jubler etter Fredrik Oldrup Jensens 1-0 scoring.

Fintet Tromsø

Fredrik Oldrup Jensen sendte VIF i føringen etter 51 minutter. Han fikk stå like utenfor 16-meteren og fintet vekk Tromsø-forsvaret før han sendte ballen i mål.

Adam Örn Arnarson utlignet til 1-1 etter 81 minutter da han utnyttet en retur fra Kjetil Haug inne i feltet.