Åpningsshow med pyro under Ullevål Xtreme. Foto: Willy Larsen
Åpningsshow med pyro under Ullevål Xtreme. Foto: Willy Larsen

Noen av verdens beste utøvere i BMX, snøscooter og supercross konkurrerte i Ullevaal Xtreme forrige helg. Se bildene 

400 lastebillass med jord var kjørt inn på Ullevål stadion da verdens beste ekstremsportutøvere showa rundt i tidenes første Ullevaal Xtreme.

Publisert

Publikum fikk se halsbrekkende stunt med BMX, supercross og snøscooter. Mest prestisje var det i freestyle motocross-konkurransen, hvor noen av verdens aller beste utøvere var med.

400 lastebillass med jord var kjørt inn for anledningen. En 12 meter høy rampe og et gigantiske hopp var murt opp. Norges nasjonalarena for fotball var omgjort til ekstremsportarena.

Trippel backflip på sykkel

Til slutt var det Thomas Pagés fra Frankrike som vant freestyle motocross-konkurransen etter å ha tatt blant annet en bike flip, som gjorde at de fleste på tribunen satte hjertet i halsen.

- Dette har vært en utrolig kveld, og en stor seier for meg. Dette er første gang jeg er i Norge, og jeg vil gjerne tilbake, sa Pagés etter seieren.

Mye oppmerksomhet fikk også Jaie Toohey som tok trippel backflip på BMX og norske Didrik Dimmen som prøvde seg på en backflip med en damesykkel fra den 12 meter høye rampen. Det gikk ikke så bra, men til tross for et kutt over øyet vinket han tappert til publikum etter fallet.

Ullevaal Xtreme

Powered by Labrador CMS