Kjøretøyene måtte pent vente mens fødselen pågikk og kvinnen fikk hjelp ved bussholdeplassen ved Sinsenkrysset.

Lange køer da fødsel sperret flere felt i Sinsenkrysset – måtte få hjelp på bussholdeplass

Politi og ambulanse måtte mandag morgen rykke ut til Sinsenkrysset og stanse deler av trafikken av en helt spesiell grunn.

Publisert

Oslo-politiets operasjonssentral meldte i en oppdatering klokken 08.19 at politi og ambulanse var på plass i Sinsenkrysset retning Storo i forbindelse med en pågående fødsel. 

– Vi har sperret av bussfelt og et kjørefelt, så trafikken går kun forbi i ett felt. Dette medfører kø i området. Sinsenkrysset bussholdeplass retning vest er sperret som følge av arbeidet på stedet, het det i meldingen fra politiet. 

Fødselen forårsaket kø i Sinsenkrysset.

– Det er uklart for politiet hvor lenge ambulansepersonell og lege vil jobbe på stedet, opplyste operasjonsleder Øyvind Schalla-Aasen i Oslo politidistrikt like etter klokken 08.30.

Operasjonslederen understreket samtidig at politiet kun bisto med trafikkdirigering på stedet og ikke hadde videre info knyttet til det medisinske tilfellet.

Like før klokken 09.00 kunne politiet imidlertid melde at mor og den nyfødte var fraktet til sykehus med ambulanse. 

Den fødende kvinnen fikk hjelp på stedet, og bussholdeplassen i retning vest ble, i likhet med bussfelt og ett kjørefelt, sperret som følge av arbeidet.

Både veien og bussholdeplassen var da igjen åpnet for vanlig trafikk.

Powered by Labrador CMS